Nu op de radio: Archipel bij nacht

Werkzaamheden groenvoorziening N215

Vanaf maandag 12 januari 2009 voert de provincie Zuid-Holland werkzaamheden uit aan de groenvoorziening van de N215 tussen Middelharnis en Oude-Tonge. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het kappen en nieuw aanplanten van bomen, het verwijderen en nieuw aanplanten van singels (hoge struiken) en het aanvullen van bermen.

De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd vanaf de parallelweg, waardoor hinder voor het verkeer beperkt blijft. Toegangen en inritten blijven bereikbaar, of zijn slechts voor zeer korte duur niet bereikbaar. Direct betrokkenen worden hierover vooraf geïnformeerd. De werkzaamheden zijn naar verwachting half maart 2009 afgerond. Wanneer onverwachte omstandigheden (zoals slecht weer) het werk niet toelaten, worden de werkzaamheden later uitgevoerd.

Groene lijnen door het landschap
De werkzaamheden aan de groenvoorziening van de N215 zijn onderdeel van het plan van de provincie voor alle provinciale wegen in Zuid-Holland 'Groene lijnen door het landschap'. Dit plan zorgt er onder andere voor dat de mooie landschapskenmerken van een gebied worden versterkt.