Nu op de radio: Koffie met...

Werkzaamheden Handelskade van start

Op donderdag 3 juni 2010 ondertekenden gemeente Oostflakkee en Vastgoedontwikkeling Handelskade Oude-Tonge (VHOT) de vaststellingsovereenkomst tijdelijke stimuleringsregeling woningbouwprojecten 2009. Met de ondertekening van de overeenkomst is 500.000 euro van de verkregen subsidie vrijgemaakt voor de heiwerkzaamheden van de Handelskade. Volgende week (week 24) starten de heiwerkzaamheden.

In december 2009 heeft de gemeente Oostflakkee voor het project 'Waterryck Suijssenwaerde, deelplan Handelskade' een bedrag van 652.500 euro aan subsidie toegekend gekregen. Van dit bedrag is momenteel 500.000 euro vrijgemaakt om te besteden aan de heiwerkzaamheden. Voor het resterende bedrag wordt nog bekeken welke bestemming het krijgt. Wel is zeker dat het ten goede komt aan het project Handelskade.

In week 24-2010 wordt gestart met het heien van alle bouwblokken (blokken A tot en met H). Hiermee wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden. Na het heien worden eerst 15 appartementen gebouwd uit blok A (5 appartementen) en blok B (10 appartementen). In deze fase zijn nog geen commerciële ruimten opgenomen.

Handelskade
De Handelskade is een bijzonder woonproject aan de jachthaven van Oude-Tonge. De in totaal 87 appartementen verdeeld over 8 blokken bestaan uit verschillende types. Naast de luxe appartementen worden commerciële ruimten gemaakt in totaal tot ongeveer 1000 m2.

Voor meer informatie over de verkoop van het project kan contact opgenomen worden met Struijk & Struijk Makelaardij, Langeweg 2A te Middelharnis, telefoon 0187-470272.