Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Werkzaamheden parkeerplaats Dorpstienden

logo gemeente GoedereedeMet ingang van 22 oktober 2012 vinden er werkzaamheden plaats op de parkeerplaats Dorpstienden in Ouddorp. De werkzaamheden houden verband met het vergroten van de rioolafvoercapaciteit. Er worden nieuwe rioolbuizen gelegd en de oude worden verwijderd. Om dit te kunnen uitvoeren, wordt een groot gedeelte van de bestrating verwijderd en later weer aangebracht.

Na de zettingsperiode wordt het parkeerterrein opnieuw ingericht. Bovendien voeren de nutsbedrijven in deze periode werkzaamheden uit. Fase 1 is naar verwachting medio december 2012 gereed. Zodra meer bekend is over de planning rond fase 2 verstrekt de gemeente Goedereede hier mee informatie over.

Daarnaast loopt op dit moment de bestemmingsplanprocedure voor de realisatie van een parkeergarage, een supermarkt en woningen aan de Dorpstienden. Zodra deze procedure is afgerond en definitieve toestemming is verkregen, vinden aansluitend werkzaamheden plaats met betrekking tot de bouw. Ook hierover zal de gemeente informatie verstrekken zodra er meer duidelijkheid is.

Meer informatie over het bouwproject is te vinden op de website van de gemeente Goedereede. Bovendien is er informatie over de werkzaamheden te verkrijgen bij de heer de Jonge van de gemeente Goedereede. Informatie over de bestemmingsplanprocedure is te verkrijgen bij de heer Motshagen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0187-491500, of per e-mail; wdejonge@goedereede.nl en imotshagen@goedereede.nl.