Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Werving beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur gestart

Deze week is de werving voor de beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur van de nieuw te vormen gemeente Goeree-Overflakkee gestart. Kandidaten hebben tot 21 maart de mogelijkheid te solliciteren via de website van het bureau Rieken & Oomen werving, selectie en advies: www.riekenoomen.nl/vacatures. Op deze website is tevens de volledige functiebeschrijving te lezen.

De Stuurgroep Herindeling Goeree-Overflakkee heeft voor de werving en de selectie het bureau Rieken & Oomen in de arm genomen. Rieken & Oomen bestaat sinds 1988 en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de werving en selectie van managers, bestuurders en toezichthouders voor organisaties in de publieke en semi-publieke sector.

De Stuurgroep beseft dat de werving van de nieuwe gemeentesecretaris start voordat de uitspraak van de Tweede Kamer over het wetsvoorstel bekend is. De Stuurgroep is echter van mening dat het uitermate belangrijk is om de nieuwe gemeentesecretaris bij de vorming van de nieuwe gemeente en de inrichting van de ambtelijke organisatie te betrekken en dat wachten op de definitieve uitspraak geen optie is. De voorbereidingen voor de nieuwe gemeente en de inrichting van de ambtelijke organisatie zijn op dit moment namelijk al in volle gang.