Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Willem de Bonte ontvangt zilveren gemeentepenning

Burgemeester Heijkoop van de gemeente Oostflakkee heeft zaterdag 24 september 2011 een zilveren gemeentepenning uitgereikt aan de heer Willem de Bonte in Ooltgensplaat.

De heer De Bonte nam op 24 september 2011 afscheid van de Oranjevereniging, na hiervan bijna veertig jaar bestuurslid te zijn geweest. In 1998 is de heer De Bonte al onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn vele vrijwillige werkzaamheden. Naast het voorzitterschap van de Oranjevereniging is de heer De Bonte ook op andere fronten zeer actief geweest in Ooltgensplaat. Voor onder andere de stichting '500 jaar St. Adolfsland', Recreatieve Volkstuin Vereniging Ooltgensplaat, Nederlandse Tuinbouwstichting, Kom in de Kas, Toerisme promotie Oostflakkee en Huttendorp Oostflakkee heeft hij vele bestuurlijke functies vervuld.

Tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van de Oranjevereniging van Ooltgensplaat werd de heer De Bonte verrast door burgemeester Heijkoop, die hem de zilveren gemeentepenning overhandigde.