Nu op de radio: Archipel bij nacht

Woninginbraak gemeente Goedereede

logopolitieOuddorp - Op zondag 25 november 2012 is er tussen 17:30 uur en 22:00 uur ingebroken in een woning aan de Molenweg te Ouddorp. Men verschafte zich de toegang via een raam aan de achterzijde van de woning. Een ingesteld buurtonderzoek heeft niet tot resultaat geleid. Het is de tweede inbraak dit weekend in Ouddorp. De politie verzoekt mensen die iets zien wat afwijkt van het gebruikelijke patroon om gelijk de politie te bellen.

Er is de komende tijd extra capaciteit vrijgemaakt voor extra toezicht inde avonduren. Van belang is om adequaat op te kunnen treden dat eventuele informatie gelijk wordt doorgegeven (bij verdachte omstandigheden inbraak woning heterdaad via het telefoonnummer 112).

Tevens is er recent tot twee keer toe in de gemeente Goedereede door een viertal vrouwen getracht de toegang te verkrijgen tot een appartementencomplex. Eén maal werden zij door een getuige aangetroffen in een complex waar zij niet thuis hoorden. De andere keer gelukte het niet om toegang te krijgen (deze meldingen hebben niets met bovenstaande woninginbraak te maken). Mocht u een viertal vrouwen zien die op deze wijze samenwerken dan graag ook de politie bellen.