Nu op de radio: Weekendmix

Ziekenhuis ontvangt cheque voor videokamer

Foto

Donderdag 10 november 2011 ontving dr. P.C. van der Velden, medisch lid Raad van Bestuur van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, uit handen van dr. P.J. Helmsing, voorzitter van de vrienden van ziekenhuis Dirksland, een cheque ter waarde van € 20.000,- voor de videokamer.

Het was de tweede cheque van € 20.000,- die het ziekenhuis ontving van de vrienden van ziekenhuis Dirksland voor de videokamer en daarmee is deze faciliteit volledig gesponsord door de vrienden van het ziekenhuis.

De videokamer is erg waardevol voor het ziekenhuis, omdat hiermee snel en makkelijk contact gelegd wordt met artsen in andere ziekenhuizen over specifieke patiëntproblemen zonder dat kostbare reistijd verloren gaat. Met name de specialismen oncologie en chirurgie maken veelvuldig gebruik van deze moderne techniek en zien de voordelen van het contact op afstand in met beeld en geluid in. Het ziekenhuis is de vrienden van het ziekenhuis Dirksland en de sponsors die de videokamer mogelijk hebben gemaakt dankbaar voor hun gulle giften.