Nu op de radio: Archipel bij nacht

Zing mee met het 'Sound of Music' projectkoor

Muziekschool Goeree-Overflakkee organiseert een speciaal project rond de muziek uit de wereldberoemde musical 'The Sound of Music'. Iedereen die graag zingt krijgt de kans om mee te zingen met liedjes uit deze tijdloze musical. Zowel volwassenen als jongeren kunnen zich aanmelden bij de Muziekschool voor een speciaal voor de gelegenheid te vormen 'Sound of Music' projectkoor.

Vanaf januari 2009 zal het projectkoor gaan repeteren op de liedjes. Het orkestaandeel van deze prachtige muziek wordt gespeeld door het instrumentaal ensemble van de muziekschool dat onder leiding staat van Wim Soeters. Het is ook Wim Soeters - bekend van o.a. de muziektheaterproducties Meekrap en Mare - die een speciaal arrangement van deze muziek gemaakt heeft op grond van bestaande eenstemmige en meerstemmige koorzettingen.

De deelname aan het projectkoor is gratis (inclusief muziek en waar nodig ondersteunend geluidsmateriaal), dit wordt o.a. mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Paul van Hessenfonds. Uiteraard is een voorwaarde dat u bij een dergelijk kortlopend project in principe alle repetities kunt bijwonen en als het nodig is er ook nog thuis wat aan studeert.

Aanmelden moet voor 15 januari 2009, dit kan alleen via een aanmeldingsformulier dat verkrijgbaar is bij de Muziekschool, Postbus 256, 3240 AG Middelharnis, 0187-482400 of muziekschool@hetdiekhuus.nl.