Adviesgroep De Vogel verkozen tot beste advieskantoor van Nederland

Foto

Adviesgroep De Vogel heeft de landelijke finale van de VVP Advies Awards 2021 gewonnen. Eerder in 2021 riep een vakjury De Vogel al uit tot het beste advieskantoor van de provincie Zuid-Holland, dat leverde een ticket op naar de halve finale.  Uit alle provincie-winnaars verkoos de vakjury Boudesteijn Hypotheken en Verzekeringen (Genemuiden), Kok Advies (Amstelveen) en Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee) tot de 3 beste advieskantoren van Nederland. Deze financiële advieskantoren verdienden daarmee een plek in de landelijke finale.

Tijdens een spectaculair online event koos het online publiek onlangs uiteindelijk de winnaar: Adviesgroep De Vogel. Nu mag Adviesgroep De Vogel zich een jaar lang het “beste advieskantoor van Nederland” noemen. Een mooie begin van het jubileumjaar, Adviesgroep De Vogel bestaat dit jaar 70 jaar!

Eervolle prijs
De glunderende directeuren Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk zijn trots. Robijn: "Zo’n eervolle onderscheiding is natuurlijk prachtig. De erkenning vanuit de verzekering- en hypotheekbranche, voor onze dienstverlening, ons ambacht als adviseur en onze drijf om te innoveren, is natuurlijk geweldig. Maar vooral ook de waardering en steun in de finale van onze klanten en samenwerkingspartners van Goeree-Overflakkee. Er is tijdens de finale massaal op ons kantoor gestemd. Dit allemaal en de leuke reacties en alle felicitaties vanuit de regio: het is overweldigend en hartverwarmend. Ik vond het in de aanloop naar de finale zo mooi om te zien dat de trots van het team groeide. Dat is nu bekroond. Wauw!"

Lof van de jury
Om financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld. Na afloop van de finale prees juryvoorzitter Richard Meinders de aanpak van De Vogel: "Na een spannende finale met drie aan elkaar gewaagde finalisten, kwam De Vogel Adviesgroep eruit als een terechte winnaar. Zeventig jaar ervaring in combinatie met lokale betrokkenheid is een ijzersterke combinatie gebleken."

Van verzekeringsadviseur naar vitaliteitsadviseur
De afgelopen jaren ontwikkelde Adviesgroep De Vogel onder andere een nieuw concept gericht op vitaliteit. Robijn legt uit: ‘We richten ons al jaren op de zorgverzekering en inzetbaarheid van ondernemers en personeel. Op onze afdeling Zorg & Inkomen verschuift onze rol van verzekeringsadviseur naar vitaliteitsadviseur. Want gezonde keuzes, meer bewegen maakt blijer, gelukkiger en geeft meer energie. Toch is dat een grote uitdaging. Daarom investeerden wij in ons nieuwe concept fitr, een duwtje in de rug om particulieren, ondernemers en hele bedrijven in beweging te brengen en gezonde keuzes te maken en dit vol te houden.

VVP Advies Awards voor excellente advieskantoren
De verkiezing is een lang proces wat al begin dit jaar is gestart. De vakjury kiest uit een shortlist van ongeveer 100 kantoren, opgesteld door “spotters” vanuit de verzekeringsbranche, eerst twaalf provinciewinnaars. Volgens de vakjury stuk voor stuk excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de Advies-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Op 15 september zijn zes overgebleven halvefinalisten gaan strijden om een plek in de finale. Volgens de vakjury behoren Boudesteijn Hypotheken en Verzekeringen (Genemuiden), Kok Advies (Amstelveen) en Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee) tot de 3 beste advieskantoren van Nederland.  Ze hebben onlangs gestreden in de landelijke finale.  Tijdens een kort en krachtig spectaculair online event. Daar koos het online publiek uiteindelijk de winnaar: Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee).

Organisatie VVP Advies Awards
De jury van de Advies Awards bestaat uit: Richard Meinders (SVC Groep), voorzitter, Edwin Bosma (BHB Dullemond), Robin van Beem (Polis Advocaten), Bob Klijn (Herenvest), Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif) en Jack Vos (ondernemer).

De VVP Advies Award 2021 is mede mogelijk gemaakt door: AEGON, Allianz, ANVA, ARAG, AS Support, Avéro Achmea, Building Blocks, Florius, De Goudse, Hienfeld, Klaverblad, Lindenhaeghe, MUNT Hypotheken, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816, RiFD, SVC Groep, Turien & Co., VKG en Voogd & Voogd.