Adviseurs Rabobank verhuizen naar Rottenburgseweg Middelharnis

Foto behorende bij Adviseurs Rabobank verhuizen naar Rottenburgseweg Middelharnis

Op 1 augustus 2018 verhuizen de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet van de locatie aan het Beneden Zandpad 19 in Middelharnis naar het kantoor aan de Rottenburgseweg 25. Richard van Maurik, directeur Particulieren & Private Banking vertelt waarom.

"Met onze ledenraad is uitgebreid nagedacht over de dienstverlening in Middelharnis nu we zien dat het aantal bezoekers van de locatie Beneden Zandpad steeds verder blijft dalen. We waren het erover eens dat de beste keuze is om de adviseurs te verhuizen naar de Rottenburgseweg en de locatie aan het Beneden Zandpad om te vormen tot een geldkiosk."

Persoonlijk advies aan de Rottenburgseweg
"Als klanten een medewerker van de Rabobank persoonlijk willen spreken over bankzaken dan zijn zij vanaf 1 augustus van harte welkom op het kantoor aan de Rottenburgseweg. We zijn daar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur geopend. Ook de kluisjes blijven aan de Rottenburgseweg", aldus Richard. 
"Sinds vorige week zijn we ons pand aan de Rottenburgseweg bouwkundig wat aan het aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat er een mooie entree komt waar onze medewerkers klanten ontvangen. En er komt een ruimte waar klanten hun bankzaken onder begeleiding digitaal kunnen regelen. Zoals ook nu al het geval is, is het mogelijk om vragen over een hypotheek of een zakelijke financiering in de spreekkamers in alle rust te bespreken. We verwachten dat de werkzaamheden op 1 augustus zijn afgerond. Onze excuses voor de overlast die daar wellicht door ontstaat."

Geld opnemen en storten in Middelharnis

"We vinden het belangrijk dat er faciliteiten blijven in Middelharnis waar onze klanten contant geld kunnen opnemen en storten. Daarom verbouwen we het kantoor aan het Beneden Zandpad tot geldkiosk. Deze is vanaf 1 augustus van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur geopend", vertelt Richard. "De geldautomaat op de Rottenburgseweg blijft ook aanwezig."

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verhuizing van de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet naar de Rottenburgseweg of over de geldkiosk? Dan kunt u contact opnemen. Dat mag via 0186-891000 of u stuurt een e-mail naar info.hhv@rabobank.nl.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Meer vers en zelfscan bij Albert Heijn Sommelsdijk

De Albert Heijn aan de Dorpsweg 40 in Sommelsdijk is weer open. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste ...

Geef ambachtelijke zeep aan een goed doel

Wina Heeringa is met haar bedrijf Dyllis een ambachtelijk zeepmaker van vaste blokken zeep. Ze wil graag mensen en instant...

GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren in februari 2020 weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO...

Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award

Op 16 januari 2019 zijn de prijswinnaars van de Zoover Awards bekend gemaakt. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voor Ca...

Bezorgen van brood op Goeree-Overflakkee

Twee jonge ondernemers uit Middelharnis, onder de vlag Broodbutler, slaan de handen ineen met de lokale bakkerijen van Goe...