Adviseurs Rabobank verhuizen naar Rottenburgseweg Middelharnis

Foto behorende bij Adviseurs Rabobank verhuizen naar Rottenburgseweg Middelharnis

Op 1 augustus 2018 verhuizen de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet van de locatie aan het Beneden Zandpad 19 in Middelharnis naar het kantoor aan de Rottenburgseweg 25. Richard van Maurik, directeur Particulieren & Private Banking vertelt waarom.

"Met onze ledenraad is uitgebreid nagedacht over de dienstverlening in Middelharnis nu we zien dat het aantal bezoekers van de locatie Beneden Zandpad steeds verder blijft dalen. We waren het erover eens dat de beste keuze is om de adviseurs te verhuizen naar de Rottenburgseweg en de locatie aan het Beneden Zandpad om te vormen tot een geldkiosk."

Persoonlijk advies aan de Rottenburgseweg
"Als klanten een medewerker van de Rabobank persoonlijk willen spreken over bankzaken dan zijn zij vanaf 1 augustus van harte welkom op het kantoor aan de Rottenburgseweg. We zijn daar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur geopend. Ook de kluisjes blijven aan de Rottenburgseweg", aldus Richard. 
"Sinds vorige week zijn we ons pand aan de Rottenburgseweg bouwkundig wat aan het aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat er een mooie entree komt waar onze medewerkers klanten ontvangen. En er komt een ruimte waar klanten hun bankzaken onder begeleiding digitaal kunnen regelen. Zoals ook nu al het geval is, is het mogelijk om vragen over een hypotheek of een zakelijke financiering in de spreekkamers in alle rust te bespreken. We verwachten dat de werkzaamheden op 1 augustus zijn afgerond. Onze excuses voor de overlast die daar wellicht door ontstaat."

Geld opnemen en storten in Middelharnis

"We vinden het belangrijk dat er faciliteiten blijven in Middelharnis waar onze klanten contant geld kunnen opnemen en storten. Daarom verbouwen we het kantoor aan het Beneden Zandpad tot geldkiosk. Deze is vanaf 1 augustus van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur geopend", vertelt Richard. "De geldautomaat op de Rottenburgseweg blijft ook aanwezig."

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verhuizing van de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet naar de Rottenburgseweg of over de geldkiosk? Dan kunt u contact opnemen. Dat mag via 0186-891000 of u stuurt een e-mail naar info.hhv@rabobank.nl.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Albeda Zorgcollege start met VIG/MZ opleiding in Middelharnis

Vrijdag 21 september 2018 is in Middelharnis een groep van 18 studenten gestart met de 3-jarige bbl-opleiding Verzorgende-...

Greenpoint tankstation opent pompen in Oude-Tonge

Aan het kruispunt van de N59 en N215 in Oude-Tonge kunnen sinds augustus 2018 vier duurzame brandstofsoorten worden getank...

Maître André schrapt naam oprichter

Maaltijdproducent Maître André presenteert 29 en 30 mei 2018 op de PLMA-beurs in Amsterdam de nieuwe merknaam...

XSARUS op nummer 2 in lijst beste e-commerce bureaus van Nederland

Voor het tweede jaar op rij staat XSARUS in de top 3 in de lijst van beste e-commerce bureaus van Nederland. In de Emerce ...

Akershoek Fietsen in De Beste van Nederland

De beste van Nederland is een dynamisch Tv-programma op RTL-4 dat op zaterdag om 16:00 uur wordt uitgezonden. Hierin gaat ...