Bezorgen van brood op Goeree-Overflakkee

Foto behorende bij Bezorgen van brood op Goeree-Overflakkee

Twee jonge ondernemers uit Middelharnis, onder de vlag Broodbutler, slaan de handen ineen met de lokale bakkerijen van Goeree-Overflakkee. Zo is er een samenwerking ontstaan waar Broodbutler via de website zorgt voor de bezorging van de beste producten uit de bakkerij bij alle inwoners op Goeree-Overflakkee thuis.

Zo ben jij als consument altijd verzekerd van het lekkerste brood in huis dat nooit uitverkocht is! Een nieuw concept voor het o zo gezellige eiland dat, gelijk aan de gemeente Goeree-Overflakkee, streeft naar eenheid en verbondenheid tussen de lokale ondernemers. 

Het idee is ontstaan uit een stukje eigen ervaring waaruit blijkt dat naast een 40-urige werkweek, het lastig is om altijd jouw favoriete producten uit de bakkerij in huis te hebben. Daarom biedt Broodbutler tevens een bezorgoptie voor de drukke werker zodat, wanneer men niet thuis is, de producten toch bezorgd kunnen worden. Denk ook aan de mensen die niet mobiel genoeg zijn of gezellige families die door het brood heen vliegen. Broodbutler levert enkel producten van lokale bakkers en alleen als de ondernemers ook écht achter de kwaliteit staan.

Natuurlijk staat het concept voor het gemak waarbij de consument altijd verzekerd is van zijn gewilde producten uit de bakkerij, het woord ‘uitverkocht’ kent Broodbutler niet. De website www.broodbutler.nl is inmiddels online en de consument profiteert dan ook van een leuke welkomstkorting bij haar 1e bezoek.

“Het verkopen van lucht”. Jawel! 2 jaar geleden waren deze 2 ondernemers nog druk met het verkopen van lucht. Geïnspireerd door diverse artikelen op het internet verkochten zij lucht van de meest bekende locaties uit Nederland. Denk hier aan de toeristische trekpleisters in Amsterdam en Den Haag tot aan Zeeland. “Een leuke & leerzame periode, waarbij bepaalde skills tot het uiterste werden getest.” Aldus Alain Manders die net als Frank Post, nu klaar is voor de volgende uitdaging.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Even bijkomen Bij Riet in Oude-Tonge

Oude-Tonge is een rustpunt rijker. Aan de Oudelandsedijk 8 tussen Oude en Nieuwe-Tonge kun je even heerlijk bijkomen van j...

Center Parcs Port Zélande opent opnieuw haar deuren

Center Parcs Port Zélande opent op vrijdag 29 mei 2020 opnieuw haar deuren. Gasten kunnen vanaf dan weer volop geni...

Meer vers en zelfscan bij Albert Heijn Sommelsdijk

De Albert Heijn aan de Dorpsweg 40 in Sommelsdijk is weer open. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste ...

Geef ambachtelijke zeep aan een goed doel

Wina Heeringa is met haar bedrijf Dyllis een ambachtelijk zeepmaker van vaste blokken zeep. Ze wil graag mensen en instant...

GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren in februari 2020 weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO...