CDA op bedrijfsbezoek in Ouddorp en Nieuwe-Tonge

Foto behorende bij CDA op bedrijfsbezoek in Ouddorp en Nieuwe-Tonge

Op woensdag 11 december 2019 heeft het CDA Goeree-Overflakkee bedrijfsbezoeken afgelegd in de serie: jonge ondernemers op Goeree-Overflakkee. Met wethouder Tea Both-Verhoeven, fractievoorzitter Daniël Huising en andere fractie- en bestuursleden is een bezoek gebracht aan Tieleman Constructions B.V. te Nieuwe-Tonge en aan Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Eerder in 2019 is het CDA gestart met deze serie bedrijfsbezoeken. Wat beweegt deze ondernemer op Goeree-Overflakkee? En krijgt men voldoende de ruimte om te kunnen ondernemen? De eerste bedrijfsbezoeken waren bij de ondernemers van banketbakkerij Maris te Oude-Tonge en restaurant L’Ambiance te Middelharnis, nu in het vervolg van deze serie bedrijfsbezoeken met de ondernemers van Tieleman Constructions B.V. en Vakantiepark De Klepperstee.

De projecten van Tieleman Constructions B.V. zijn te vinden dichtbij en over het hele land. Eigenaard Kondrée Noteboom vertelt over recente projecten en de high-tech apperatuur die ze hierbij gebruiken. “Voor elke probleem een passende oplossing” is het devies.

Op Vakantiepark De Klepperstee geeft Jeroen den Hollander uitleg over de doorontwikkeling van de Klepperstee, het eigentijds vakantievieren in een cabin en ontspannen in de prachtige nieuwe bistro Skål.

De CDA’ers zijn onder de indruk van het enorme enthousiasme, motivatie en innovatiekracht. Trots op de ondernemers en hun bijdragen aan het prachtige eiland.

Het CDA ziet uit naar een volgend werkbezoek in de serie: jonge ondernemers op Goeree-Overflakkee. Ook ontvangt het CDA graag suggesties waar zij een volgende keer op bezoek kunnen gaan. Suggesties doorgeven kan onder ander via cdagoereeoverflakkee@gmail.com.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Even bijkomen Bij Riet in Oude-Tonge

Oude-Tonge is een rustpunt rijker. Aan de Oudelandsedijk 8 tussen Oude en Nieuwe-Tonge kun je even heerlijk bijkomen van j...

Center Parcs Port Zélande opent opnieuw haar deuren

Center Parcs Port Zélande opent op vrijdag 29 mei 2020 opnieuw haar deuren. Gasten kunnen vanaf dan weer volop geni...

Meer vers en zelfscan bij Albert Heijn Sommelsdijk

De Albert Heijn aan de Dorpsweg 40 in Sommelsdijk is weer open. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste ...

Geef ambachtelijke zeep aan een goed doel

Wina Heeringa is met haar bedrijf Dyllis een ambachtelijk zeepmaker van vaste blokken zeep. Ze wil graag mensen en instant...

GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren in februari 2020 weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO...