Feestelijke opening Belde Massagesalon

Foto

Op 1 mei 2021 opende Belde Massagesalon haar deuren op de Kerkring 32 in Oude-Tonge boven Kapsalon Valentino. Een eigen bedrijf starten in de huidige tijd is erg spannend. Sylvia Belde, eigenaresse van Belde Massagesalon, is vooral trots op haar salon. Veel mensen hebben juist in deze tijd extra behoefte aan ontspanning.

Na het behalen van een diploma Wellness Massage bij het NGS kriebelde het direct bij Sylvia. Het begon met een opklapbare tafel, hiermee ging ze bij haar klanten thuis langs. “Voor de mensen was dit fijn. Zij konden na de massage gelijk lekker op de bank ploffen, maar ik kon niet de gewenste ervaring geven.” Blaffende honden, katten die op de massagetafel springen of huilende baby’s,  geen ideale omstandigheden voor ontspanning.

Sylvia ging in gesprek met de eigenaren van Kapsalon Valentino en zij waren direct enthousiast. Al snel ging het balletje rollen en kwam het moment om alles te regelen voor de opening. En natuurlijk het belangrijkste: het verzinnen van een pakkende bedrijfsnaam.

Wie belde?
“Ik heb alle grapjes en variaties op mijn naam al gehoord. Nu heb ik hem voor mezelf geclaimd en gebruik ik hem als geuzennaam. Belde Massagesalon, zowel mijn achternaam, als een aanzetting tot actie.”   
Het logo geeft direct een goed beeld van Sylvia. Een vrolijke dame met een passie voor de ‘vintage’ jaren 50 stijl en natuurlijk de ouderwetse telefoon.

In de salon kun je terecht voor diverse massages. Sylvia blijft zich ontwikkelen door verschillende cursussen, workshops en seminars bij te wonen. “Ik wist direct dat ik me echt wilde specialiseren in het geven van massages. Er zijn ook veel locaties waar een massage een onderdeel is van een behandeling, maar ik vind zelf dat specialisme de sleutel is tot succes”.

Alle informatie over Belde Massagesalon en de diverse behandelingen vindt u op beldemassagesalon.nl.