Glasvezel is een meerwaarde voor je woning

Foto

Danielle Jansen is eigenaar van Het Huis van Jansen dat middenin het centrum van Middelharnis is gevestigd. Ze krijgt als lokale makelaar op Goeree-Overflakkee regelmatig de vraag bij bezichtigingen of er glasvezel aanwezig is. En met de toegenomen interesse van potentiële kopers uit de omliggende steden hoort ze deze vraag steeds vaker.

"We hopen van harte dat binnenkort ook Middelharnis en Sommelsdijk van glasvezel worden voorzien. Glasvezel is echt een meerwaarde voor je woning. Nog steeds werken veel mensen vanuit huis vanwege corona. De verwachting is dat ook na deze periode het aandeel thuiswerkers hoog zal blijven. Het thuiswerken zorgt voor een flinke toename van het internetgebruik. Glasvezel is dan een welkome aanvulling voor ons mooie eiland.

Wij maken met Het Huis van Jansen dagelijks gebruik van internet om het actuele woningaanbod te plaatsen op onder andere Funda. Maar ook de agenda, taxaties en correspondentie met bijvoorbeeld de notarissen en hypotheekverstrekkers verloopt digitaal. Een glasvezelverbinding is voor ons kantoor dan ook heel belangrijk. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst!”