GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Foto behorende bij GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren in februari 2020 weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO-Linked. De eerste bijeenkomst dit jaar van deze eilandelijke netwerkorganisatie. Ditmaal was men te gast in VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee te Ouddorp, in ’t Blaeuwe Huus.

Naar goed gebruik was het de gastheer die vertelde over de activiteiten van zijn organisatie. En namens deze voerde Michel de Bruin het woord. Het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee heeft als doel om ons eiland stevig op de kaart en in de markt te zetten.

Instekend op de thema’s wonen, werken en recreëren fungeert hiervoor de naam van het eiland als merknaam, om mensen van buitenaf aan te trekken en liefst ook te houden. Daar moet veel werk voor worden verzet en daarvoor is het nodig diverse zaken inzichtelijk te krijgen. Wie bedien je hier en hoe kun je dat ’t beste doen? Welke activiteiten en krachten kunnen we bundelen en welke partijen kunnen we hierbij verbinden? Het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee heeft op dit gebied al veel research verricht en gaat dit nog verder uitdiepen. Daarnaast zal ook het bestaande dienstenpakket worden uitgebreid, aansluitend aan de behoeften van vandaag, door gebruik te maken van alle mogelijkheden van nu.

Daarnaast was er kort aandacht voor de lancering van de nieuwe website van GO-Linked, gerealiseerd door Frank van Leersum. En werd – eveneens naar goed gebruik – uit bij binnenkomst ingeleverde visitekaartjes een prijswinnaar getrokken. Die mocht na de bijeenkomst naar huis terug met een goed gevulde tas met allerlei lokale producten, samengesteld door onze gastheer. Namens deze was het Mirna Bogert die zowel de prijswinnaar trok als de tas met inhoud overhandigde. En de gelukkige was de Ouddorpse Herbalife FitCoach Willeke Mierop. Daarna was er nog volop mogelijkheid om te netwerken.

GO-Linked
De Open Coffee bijeenkomsten van GO-Linked kenmerken zich door laagdrempeligheid en een ontspannen karakter. Dat was zeker ook nu weer het geval. GO-Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, zzp’ers, bestuurders en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Het doel van GO-Linked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten. Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden, onder het genot van een hapje en een drankje.

Tekst: Villerius Tekstproductie & Fotografie

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Even bijkomen Bij Riet in Oude-Tonge

Oude-Tonge is een rustpunt rijker. Aan de Oudelandsedijk 8 tussen Oude en Nieuwe-Tonge kun je even heerlijk bijkomen van j...

Center Parcs Port Zélande opent opnieuw haar deuren

Center Parcs Port Zélande opent op vrijdag 29 mei 2020 opnieuw haar deuren. Gasten kunnen vanaf dan weer volop geni...

Meer vers en zelfscan bij Albert Heijn Sommelsdijk

De Albert Heijn aan de Dorpsweg 40 in Sommelsdijk is weer open. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste ...

Geef ambachtelijke zeep aan een goed doel

Wina Heeringa is met haar bedrijf Dyllis een ambachtelijk zeepmaker van vaste blokken zeep. Ze wil graag mensen en instant...

Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award

Op 16 januari 2019 zijn de prijswinnaars van de Zoover Awards bekend gemaakt. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voor Ca...