Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Green Key Goud certificaat 2023 voor Landschapscamping de Vlugtheuvel

Foto

Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Natuur, rust en een prachtige omgeving vindt u terug op Landschapscamping de Vlugtheuvel. Zij doen daarom ook graag iets terug voor de natuur en zijn zij gecertificeerd met de Green Key.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat de Vlugtheuvel er alles aan doet om de druk van deze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan ze net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.
Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer duurzame maatregelen en hoe hoger de maatschappelijke betrokkenheid een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het niveau. Ze zijn nu voor de 16e keer op rij in het bezit zijn van de Gouden Green Key.

In de praktijk
Betekent dit dat de gast moet inboeten op luxe? Of dat men tijdens hun vakantie continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft. Er wordt bijvoorbeeld zuinig omgegaan met water, maar dan wel zó dat de gast na een lange dag alsnog kan genieten van een heerlijke, warme douche.