Jouw Marktkraamcheque voor Kika

Foto

Op vrijdag 12 november 2021 overhandigden de vrijwilligers van Jouw Marktkraam Ouddorp een cheque t.w.v. 500 euro voor Kika aan Kees Witte en Gerda Sjouken. De opbrengst kwam deze keer weer uit de verkochte spullen vanuit de goede doelen kraam.

"Spullen van huurders die hun onverkochte spullen soms achterlaten, brengen zo nog een mooi bedrag op voor goede doelen", zegt Peter Grinwis, commercieel manager van deze unieke formule.

De vrijwilligers Frits en Marieke zijn altijd druk bezig om de goede doelenkramen te vullen. De opbrengst van deze cheque komt voornamelijk van een extra goede doelenmarkt die deze zomer werd gehouden, waarbij verschillende kraamhouders gezamenlijk voor de verkoop zorgden. Kees Witte: "Namens Kika en de kids waar we het voor doen, iedereen bedankt die mee heeft geholpen".

Unieke spullen
In Jouw Marktkraam vind je naast nieuwe spullen, ook eigen gemaakte artikelen en tweedehands. "Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen dus", aldus Charlotte van der Linde, een van de vaste krachten, die ook wijst op het spaarsysteem voor klanten van de winkel: "Met Piggy kun je bijvoorbeeld sparen voor kortingen en leuke gratis artikelen".