Lidl steunt de Wielerronde van Dirksland

Foto

Na een afwezigheid van ruim 40 jaar vindt op zaterdag 21 augustus 2021 weer de Wielerronde van Dirksland plaats. Mede dankzij de steun van supermarkt Lidl kan dit sportieve evenement doorgaan.

De wielerronde is een fietswedstrijd voor jong en oud. De categorie waarin 5- tot 12-jarigen tegen elkaar strijden, de zogenaamde ‘Dikke Banden race’ wordt volledig door Lidl verzorgd. Zo krijgen alle vrijwilligers gratis fruit en lunch en is er ijs voor alle deelnemers van deze categorie. Voor alle jonge deelnemers is er na afloop een gratis vitamini knuffel van Lidl.

Categorieën
Naast de Dikke Banden race voor 5-12-jarigen is er ook een loopfiets wedstrijd voor 3-tot 4-jarigen, een funklasse voor lokale wielrenners en verder komen de categorieën sportklasse, amateurs en elite/prof dames ook aan het vertrek. De wielerronde is 1300 meter lang en gaat door een deel van het dorp. Het parcours gaat over de Beatrixlaan, Burgemeester Zaaijerlaan, Oudewei en de Philipshoofjesweg. De finish is op de Beatrixlaan ter hoogte van de Margrietlaan.

Lidl helpt lokaal
Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 24 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt.  Initiatieven kunnen gemeld worden via www.lidl.nl/lokaal. Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema’s: maatschappij, onderwijs, gezondheid bevorderend, cultuur en/of milieu.