Liliwadi bestaat 10 jaar

Foto

Anders dan een massage puur ter ontspanning, is er ook de therapeutische massage. Een massage met een grote nawerking doordat deze de oorzaak van de lichamelijke klacht naar boven haalt. De verdiepende werking ervan is wat Nadia Boekee, eigenaresse van praktijk Liliwadi, erg aanspreekt.

“Geen enkele therapeutische massage is hetzelfde. Bij een therapeutische massage wordt er dieper gewerkt in het weefsel in tegenstelling tot een ontspanningsmassage, wat alleen op de oppervlakte blijft.” En hiermee onderscheidt Nadia zich met haar praktijk, die 10 jaar bestaat.

Het opmerkelijke aan de keuze die Nadia tien jaar geleden maakt, is dat zij toen nog geen enkel idee had of het masseren van mensen haar wel paste. Maar zij wilde een uitdaging, een doel met haar werken hebben. En dat vond ze. Na het volgen van een cursus Rebalancing kreeg zij de smaak te pakken en bekwaamde zich met een therapeutische opleiding en tal van cursussen verder in het massagevak.

“Als ik aan het masseren ben, ben ik bezig met dát onderdeel van het lichaam wat dan de aandacht nodig heeft. Dat er iemand op de tafel ligt, verdwijnt op zo’n moment naar de achtergrond. Wat me daar zo in aanspreekt, is wat in het lichaam te ervaren is. Wat kom ik tegen onder mijn handen, zeker met therapeutische behandelingen. Ik ga echt op ontdekkingsreis en zoek naar de klacht. In alle rust, want snelheid is niet mijn ding. Dat geeft me alleen maar stress.”

Behalve massages biedt Liliwadi ook beauty-gerelateerde behandelingen, exclusief voor vrouwen zodat Nadia zich volgens eigen zeggen volledig kan geven. Deze twee pijlers waarop de praktijk rust, maken het mogelijk dat Nadia een compleet aanbod heeft. Daarbij neemt ze alle tijd en aandacht voor haar klant. “Ik ga zoveel mogelijk tijdsdruk uit de weg, want tijdsdruk vind ik zelf ook niet fijn. Na een behandeling is het prettig als iemand rustig aan kan opstaan, zonder dat de volgende alweer voor de deur staat.”

Niet alleen rust en aandacht staan centraal tijdens de behandelingen die Nadia biedt. Door te werken met natuurlijke producten komen de natuurlijke processen in het lichaam volledig aan bod. Hiervoor heeft Nadia zich verdiept in de kruidengeneeskunde. “Kruiden uit de natuur hebben eveneens een therapeutische werking en ondersteunen op die manier het lichamelijke proces. Zo zijn er kruiden die helpen bij brandwonden en kneuzingen.”

Volgens Nadia vergeten veel mensen dat dingen uit de natuur uitstekend geschikt zijn voor geneeskrachtige doeleinden, waarmee de pijn vaak kan worden weggehaald. Als voorbeeld daarvan noemt Nadia valeriaan, dat in deze tijden van stress en burnout enorm kan helpen. En mochten de behandelingen van Nadia onvoldoende aansluiten bij de klachten van de klant, dan verwijst Nadia door naar een andere therapeut. “Mijn doel is eenduidig: de klant van zijn klacht afhelpen.”

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina