Para Mi broek voor Dirkslandse moeder

Foto behorende bij Para Mi broek voor Dirkslandse moeder

Op dinsdag 21 mei 2019 was de prijsuitreiking van de Para Mi Moederdag winactie 2019. In een tweeweekse actie konden mensen over heel Nederland vertellen wie er extra speciaal was voor hen met Moederdag en zo een broek winnen van het trendy dames broeken merk Para Mi.

Samen met de verkooppunten van Para Mi voerde Para Mi deze actie uit. "Door de jaarlijkse groei van Para Mi wilden wij wat bijzonders doen. Moederdag 2019 was hier het perfecte moment voor, aldus Para Mi".

Mensen over heel Nederland deden mee en honderden aanmeldingen stroomde binnen, met uiteenlopende reacties. "De consumenten deelden hun eigen verhaal met ons, wat wij als Nederlands dames broeken merk erg bijzonder vinden". Carlijn Hoek en Joske Hoek uit Dirksland waren met hun favoriete verkooppunt Plezand damesmode in Ouddorp één van de drie gelukkige winnaressen.

Op weg naar Plezand damesmode kwam Para Mi aan in het prachtige Ouddorp, waar zij binnen stapte in een licht pand en sfeervolle winkel. Bianca, de eigenaresse van Plezand damesmode, gaf zowel de winnaressen als Para Mi een warm welkom. Plezand damesmode houdt van gezelligheid en geeft eerlijk modeadvies. Deze gezelligheid en eerlijkheid was direct terug te zien toen Carlijn en moeder Joske verschillende Para Mi broeken aan het passen waren. Ondertussen hadden de nieuwsgierige vaste klanten van Plezand damesmode zich verzameld rondom de grote tafel om de uitreiking bij te wonen. Iedereen was het lekkere gebak van Bianca aan het nuttigen, die zij speciaal voor de winactie had laten maken. Ondertussen gaven de vaste klanten van Plezand Ouddorp eerlijk modeadvies aan Carlijn en Joske, over welke broek zij moesten kiezen. Carlijn en Joske waren er snel uit en kozen hun favoriete Para Mi broek. Nu was het tijd voor het fotomoment, waar er bij beide dames een nog grotere lach op het gezicht verscheen en de cheque van Para Mi overhandigd werd. Carlijn was super blij dat zij haar moeder Joske had opgegeven en dit was haar blijk van waardering.

"De reden waarom ik mijn lieve moeder een Para Mi broek gun is omdat zij altijd voor mij klaar staat. Door mijn ziekte ben ik mijn moeder nog meer gaan waarderen! Ze helpt mij als het even niet lukt of niet mee zit. Daarbij gaat zij ook mee naar al mijn ziekenhuis bezoeken. We hebben een goede band en doen daarnaast veel leuke dingen samen, zoals op vakantie gaan, gezellig dagjes weg/shoppen en niet te vergeten wij zwemmen wekelijks samen."

Vol vreugde liepen Carlijn en Joske de deur uit met hun perfect zittende broek.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Center Parcs Port Zélande opent opnieuw haar deuren

Center Parcs Port Zélande opent op vrijdag 29 mei 2020 opnieuw haar deuren. Gasten kunnen vanaf dan weer volop geni...

Meer vers en zelfscan bij Albert Heijn Sommelsdijk

De Albert Heijn aan de Dorpsweg 40 in Sommelsdijk is weer open. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste ...

Geef ambachtelijke zeep aan een goed doel

Wina Heeringa is met haar bedrijf Dyllis een ambachtelijk zeepmaker van vaste blokken zeep. Ze wil graag mensen en instant...

GO-Linked te gast bij VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee

Een flink aantal zzp’ers en andere ondernemers waren in februari 2020 weer present tijdens de 29e Open Coffee van GO...

Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award

Op 16 januari 2019 zijn de prijswinnaars van de Zoover Awards bekend gemaakt. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voor Ca...