Park Zeedijk in Herkingen officieel geopend

Foto

“De kracht van samenwerking met lokale ondernemers op Goeree-Overflakkee, die zie je op een prachtige manier terug in de realisatie van Park Zeedijk”. Woorden van wethouder recreatie en toerisme, Peter Feller, bij de opening van dit nieuwe recreatiepark bij Herkingen.

Peter Feller verrichtte de openingshandeling op donderdag 15 juli 2021, samen met René Verhagen, Director of Operations bij Roompot. In de afgelopen drie jaar zijn er 77 huisjes gerealiseerd, daarmee is een compleet nieuw park gekomen op de plek waar eerder een gedateerd park was.

Arend-Jan en Marlies van de Vlugt hebben het park opgezet en ontwikkeld, Roompot is aan boord gekomen om de verhuur van de woningen te realiseren. Ook bij de exploitatie wordt samengewerkt met lokale partijen. Zo is er bijvoorbeeld een boodschappenservice, krijgen de gasten een pas waarmee ze gratis gebruik kunnen maken van zwembad ’t Zuiderdiep en krijgen ze korting bij meerdere activiteiten of restaurants op het eiland. “Het park is een bijzonder mooie aanvulling op het recreatieve aanbod op Goeree-Overflakkee”, aldus wethouder Peter Feller.