Vakantiepark biedt buitenvermaak met watervertier en zomer hotspots

Foto

Onbezorgd genieten van een zonovergoten dag op het water of aan het strand, lekker fietsen door de natuur of meedoen aan de vele buitenactiviteiten voor het hele gezin. Nu we het liefst zoveel mogelijk in de buitenlucht willen zijn, brengt Center Parcs Port Zélande ‘binnen’ naar ‘buiten’. Zo kunnen gasten vanaf juli 2021 in het park heerlijk toeven aan de zomerse hotspots aan het strand of het prachtige Grevelingenmeer verkennen met een kano of een bootje.

De nieuwe zomer hotspot met terras zorgt voor extra beachvibes met ontspannende muziek, waar de hele dag verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals zomerconcerten, kinderactiviteiten van Orry & Friend, ochtendgymnastiek en spannende verhalen bij het kampvuur. Bovendien zijn er deze zomer veel extra activiteiten zoals Aqua Parken of Stand Up Paddling. Voor wie een duik in de Aqua Mundo wil nemen, is dat óók weer mogelijk, nu Center Parcs door de versoepeling van de coronamaatregelen voor indoor activiteiten opnieuw haar deuren heeft geopend.

Met de zomervakantie in aantocht neemt de behoefte aan ontspanning toe en speelt het leven zich steeds meer in de buitenlucht af. Center Parcs speelt hierop in door haar zomerprogramma uit te breiden met allerlei buitenactiviteiten. “Nu ons leven zich in de afgelopen maanden vooral binnenshuis heeft afgespeeld, verlangen we er naar om naar buiten te gaan en kijken we er allemaal naar uit om mooie momenten samen te beleven. Met onze nieuwe zomer hotspot zijn we helemaal voorbereid op vakantie vieren dicht bij huis”, vertelt Marieke Verstraaten, General Manager van Center Parcs Port Zélande. “Hoewel er binnen gelukkig weer veel mogelijk is met inachtneming van de coronamaatregelen, zien we dat er een grote vraag is naar buitenactiviteiten. Hierop spelen we in met ruim zestig zomerse activiteiten voor binnen én buiten. We hebben een gevarieerd aanbod samengesteld, waardoor gasten in onze ruim opgezette parken onbezorgd vakantie kunnen vieren. De bezetting groeit goed door voor de zomervakantie, in augustus verwachten we bijvoorbeeld ook dat de Duitse gasten weer meer gaan komen.”

Onbezorgd genieten van een heerlijke zomer
Bij de zomer hotspot kunnen gasten terecht in een mooi aangeklede buitenterras onder een tent en sfeerverlichting, waar zij kunnen relaxen in een zitzak of in een strandstoel kunnen genieten van een snack of een drankje. Daarnaast kunnen gasten op het park meedoen aan allerlei water- en strandsporten: van blowkwarten, suppen tot waterfietsen. Ook in andere delen van het park is deze zomer van alles te beleven. Zo breidt Center Parcs haar bestaande zomeraanbod uit met allerlei extra outdoor activiteiten: van zomerconcerten met live muziek tot een outdoor Kids Club met allerlei workshops en een kabouterpad in het bos. Verstraaten: “We zijn momenteel hard aan het werk om het hele programma uit te rollen. Deze zomer kan er gelukkig alweer veel meer en we doen er alles aan om onze gasten onvergetelijke momenten te laten beleven met hun dierbaren.”