Word Gastheer van het Haringvliet

Foto

Op dinsdag 24 mei 2022 organiseert IVN Natuureducatie een digitale informatiebijeenkomst over de cursus Gastheer van het Haringvliet voor alle ondernemers die zich betrokken voelen bij recreatie en toerisme rond het Haringvliet. De bijeenkomst vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur.

Gastheer van het Haringvliet
Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming of uitstapje. Als ondernemer rond het Haringvliet is het dan ook belangrijk om deze bijzondere omgeving bij je onderneming te betrekken. Bezoekers komen immers speciaal naar deze plek om te ontspannen, nieuwe ervaringen op te doen en te genieten van het buiten zijn. Weet je nog niet goed hoe je dit kan realiseren? Kom naar de informatiebijeenkomst en krijg een voorproefje over onze cursus Gastheer van het Haringvliet!

Wat gaan ze doen?
Tijdens de informatiebijeenkomst maak je kennis met het IVN-programma Gastheer van het Landschap. Laat je daarnaast inspireren door voorbeelden van bestaande gastheren/gastvrouwen en ontmoet collega-ondernemers!

Interesse?
Aanmelden kan tot uiterlijk 22 mei via Anna Laming, a.laming@ivn.nl. Na aanmelding ontvangt u een link naar de digitale bijeenkomst op 24 mei.