Contactgegevens FlakkeeNieuws

FlakkeeNieuws is een onafhankelijke organisatie, niet verbonden aan een lokale of regionale omroep en werkt met vrijwilligers en freelancers. Als u een nieuwstip heeft dan is dat van harte welkom. Ook suggesties en aanvullingen kunnen worden gemaild.

Persberichten kunnen worden gestuurd naar redactie@flakkeenieuws.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken U kunt ook appen via Whatsapp naar 0187609512.

We waarderen het wanneer u met ons meedenkt. Het liefst reageren we op ieder bericht dat we ontvangen. Wel hanteren we enkele richtlijnen. We antwoorden niet op mails met scheldwoorden, beledigingen, etc.

Wanneer wij een reactie van u ontvangen doen we ons best deze binnen twee dagen te beantwoorden. Soms kan dit langer duren.

Privacy policy

Cookies
We gebruiken op onze website en in onze Android/iOS app cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. FlakkeeNieuws maakt gebruik van de diensten van Google om advertenties weer te geven en statistieken te verzamelen. Klik hier voor meer informatie. Wij verzamelen met onze website en apps geen persoonlijke data van u. FlakkeeNieuws maakt ook gebruik van de diensten van Facebook. Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via www.FlakkeeNieuws.nl of eigendom zijn van FlakkeeNieuws op enigerlei wijze te verspreiden. FlakkeeNieuws besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. FlakkeeNieuws is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

FlakkeeNieuws maakt gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u de website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.