Contactgegevens

FlakkeeNieuws.nl is de nieuwswebsite van Omroep Archipel. Met een toegewijd team van vaste krachten, freelancers en enthousiaste vrijwilligers streeft Omroep Archipel ernaar om het meest actuele en relevante nieuws uit de regio te brengen.

Postadres:
Postbus 157
3253 ZJ Ouddorp

E-Mail:
Algemeen: info@omroeparchipel.nl
Redactie: redactie@omroeparchipel.nl
Sportredactie: sportredactie@omroeparchipel.nl
Reclame: verkoop@eilandennieuws.nl

Studiolocatie Ouddorp:
Hofdijksweg 46a
3253 KB  Ouddorp
Telefoon: (0187) 682630
U kunt ook appen via Whatsapp naar 0187609512

Klik hier voor de klachtenprocedure van de omroep.

Redactie: Arjan Huizer (nieuwscoördinator), Linda van der Klooster, Danny Rijkels, Jonathan Jelier, Robin van Mourik, Nico van der Weide, Ruben Geluk en William van de Pol.

Omroep Archipel hecht grote waarde aan de betrokkenheid van de gemeenschap en moedigt inwoners van Goeree-Overflakkee actief aan om deel te nemen aan het proces van nieuwsgaring. We verwelkomen en waarderen uw nieuwstips van harte. Of het nu gaat om een lokaal evenement, een bijzondere prestatie, een interessante ontwikkeling of ander nieuws dat de aandacht verdient, uw inbreng kan bijdragen aan een completer beeld van de lokale gebeurtenissen. Bovendien staan wij open voor suggesties en aanvullingen vanuit de gemeenschap.

Als lokale publieke media-instelling willen we transparant zijn over onze rol en ambities binnen de lokale nieuwsvoorziening. We streven ernaar om een betrouwbare bron van informatie te zijn, die de diversiteit en relevantie van het nieuws in Goeree-Overflakkee weerspiegelt. Door samen te werken met de gemeenschap en het verzamelen van input van inwoners, streven we ernaar om een breed scala aan onderwerpen te behandelen en zo de lokale nieuwsvoorziening te verrijken.

Wij geloven dat lokale media een cruciale rol spelen in het informeren en verbinden van de gemeenschap. Daarom willen we actief luisteren naar de behoeften en suggesties van onze kijkers, luisteraars en lezers. Uw input is van onschatbare waarde en helpt ons om een gevarieerd en relevant nieuwsaanbod te bieden dat aansluit bij de interesses en informatiebehoefte van de lokale bevolking.

Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen met uw nieuwstips, suggesties of aanvullingen. Samen kunnen we de lokale nieuwsvoorziening nog sterker maken en de stem van de gemeenschap laten horen.

We waarderen het wanneer u met ons meedenkt. Het liefst reageren we op ieder bericht dat we ontvangen. Wel hanteren we enkele richtlijnen. We antwoorden niet op mails met scheldwoorden, beledigingen, etc.

Wanneer wij een reactie van u ontvangen doen we ons best deze binnen twee dagen te beantwoorden. Soms kan dit langer duren.

Privacy policy

Cookies
We gebruiken op onze website en in onze Android/iOS app cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. FlakkeeNieuws maakt gebruik van de diensten van Google om advertenties weer te geven en statistieken te verzamelen. Klik hier voor meer informatie. Wij verzamelen met onze website en apps geen persoonlijke data van u. FlakkeeNieuws maakt ook gebruik van de diensten van Facebook. Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via FlakkeeNieuws.nl of eigendom zijn van Omroep Archipel op enigerlei wijze te verspreiden. Omroep Archipel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Omroep Archipel is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

FlakkeeNieuws.nl maakt gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u de website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.