Poppentheater in MFG Dorpstienden

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ouddorp - Op woensdag 15 oktober komt André Verhagen op verzoek van de Gereformeerde Kerk met zijn poppentheater naar Ouddorp. Hij probeert op een creatieve en speelse manier de blijde boodschap van de Bijbel uit te dragen en door te geven.

De verhalen, de decors en de poppen maakt hij zelf. Afhankelijk van het programma speelt hij met stokpoppen, handpoppen, schimmenspel en muppets. Naast poppenspel bestaan de voorstellingen ook uit liedjes en muziek. uiteraard betrekt André de kinderen bij de voorstellingen, dat maakt het voor hen een hele belevenis. Het thema van de voorstelling is: Een duik in de diepte.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Maar natuurlijk zijn ouders, grootouders en andere belangstellenden ook van harte welkom. Vanwege de verbouwing van het gebouw van de Gereformeerde Kerk zal de voorstelling plaatsvinden MFG Dorpstienden. De zaal is open vanaf 14:15 en de voorstelling begint om 14:30.

De kaarten kosten € 3,- en zijn vanaf maandag 22 september verkrijgbaar bij Boekhandel Akershoek te Ouddorp, Plus Tessemaker te Stellendam en Viskil Bloemsierkunst te Middelharnis.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina