Geschiedenis Exoduskerk vastgelegd in kleurrijk boek

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Exodus Gemeente PKN Middelharnis/Sommelsdijk is de bijzondere geschiedenis van deze kerkgemeenschap door Bertrand van den Boogert vastgelegd in een boek. Het is een kleurrijk boek geworden met 240 pagina's en meer dan 200 foto's.

Dankzij een aantal sponsoren bedraagt de verkoopprijs slechts € 24,95. Het boek is vanaf 9 december 2012 te koop in de ontmoetingsruimte van de Exoduskerk.

Wilt u het boek eerder cadeau geven? Bijvoorbeeld met Sinterklaas? Dan is er de mogelijkheid een tegoedbon 'in stijl van het boek' aan te schaffen voor € 24,95, zodat u een tastbaar cadeau weg kunt geven. Deze tegoedbon is vervolgens vanaf 9 december inwisselbaar in de ontmoetingsruimte van de kerk.

Inmiddels zijn meer dan honderddertig exemplaren verkocht bij voorinschrijving. Tot 5 oktober is voorinschrijving mogelijk. Uw naam wordt dan opgenomen achterin het boek. Interesse? Meld u aan via boek@50jaarexoduskerk.nl, kijk op de website www.50jaarexoduskerk.nl of neem contact op met Bertrand van den Boogert, 06-13405123.