Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

De Jonge Spartaan 10 jaar!

Het is alweer 10 jaar geleden dat voetbalvereniging De Jonge Spartaan is opgericht. Deze tien jaar zijn niet onopgemerkt gebleven en kennen vele mooie en gedenkwaardige gebeurtenissen. Met veel inzet door heel veel vrijwilligers is De Jonge Spartaan uitgegroeid tot een vereniging met bijna 700 leden en heeft zich een plaats verworven in de Middelharnisse en Sommelsdijkse gemeenschap met daarbij afgelopen seizoen het memorabele feit de opening van een schitterend nieuw complex.

Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, zullen er tot aan de zomer verschillende activiteiten in het kader van deze mijlpaal worden georganiseerd. Vanaf zaterdag 19 maart 2011 zullen er in de bestuurskamer (team) foto's, clubbladen, PowerPoint presentaties, krantenknipsels en diverse andere herinneringen worden tentoongesteld die te maken hebben met de tienjarige geschiedenis van De Jonge Spartaan.

Zaterdag 19 maart 2011 speelt De Jonge Spartaan Band vanaf 17:30 uur in de kantine; ze zullen daarbij een historisch nummer ten gehore brengen. Op vrijdag 27 mei 2011 is er een groot feest voor alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren met live optreden van Josefine Wijnhoven en andere gastoptredens.