Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Expositie 'De Rarekiek' in gemeentehuis Goedereede

De gemeente Goedereede organiseert tot en met vrijdag 27 maart 2009 een kunstexpositie in het gemeentehuis. De expositie bestaat uit foto's van fotoclub 'De Rarekiek' uit Sommelsdijk.

Vanaf de jaren '60 heeft 'De Rarekiek' zich ontwikkeld tot een gerenommeerde fotoclub in Nederland. De fotoclub heeft 45 leden. Er wordt veel geëxposeerd en deelgenomen aan regionale, landelijke en internationale fotoactiviteiten.

De expositie van deze eilandelijke fotoclub in het gemeentehuis van Goedereede geeft een zeer gevarieerd beeld van de mogelijkheden van fotokunst. Elk jaar biedt de gemeente Goedereede aan zes kunstenaars de gelegenheid om hun werk te exposeren in de expositieruimte van het gemeentehuis. Een aantal van deze exposities wordt door de kunststichting Goedereede geïnitieerd. Zowel professionele als amateurkunstenaars maakten al gebruik van de ruimte van de gemeente. Hierdoor is er in het gemeentehuis jaarlijks een brede afwisseling aan kunstwerken te zien.

De expositie is te bezoeken tot en met vrijdag 27 maart 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Tramlijnweg 2 in Goedereede. Meer informatie over de expositie kunt u verkrijgen bij de publieksbalie van het gemeentehuis, telefoonnummer 0187-491500 of per e-mail: gemeentehuis@goedereede.nl.