Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Goeree-Overflakkee bij Vlaanderen Vakantieland

Foto

Op zaterdag 21 mei 2011 om 18:10 uur en op maandag 23 mei om 16:40 uur is op de Belgische tv-zender één van VRT te zien hoe mooi Goeree-Overflakkee is en vooral ook hoe leuk het is om hier een aantal dagen te verblijven. Eind april gingen medewerkers van Promotie Zeeland Delta en de VVV Ouddorp aan Zee op stap met de regisseur van het tv-programma 'Vlaanderen Vakantieland' om de filmopnames voor te bereiden.

Gelukkig was het op 6, 7 en 8 mei ook weer prachtig zonnig weer en werden de leukste opnames gemaakt met de in België zeer bekende presentator, Vincent Verelst.

Ga ook kijken hoe leuk het is om o.a. te overnachten in een tipi, een knusse houten wigwam op Recreatiepark de Klepperstee, een geweldige accommodatie voor kinderen, hoe mooi de molens en natuurgebied Kwade Hoek zijn om te bezoeken en hoe spectaculair het is om van de Waterjump in de Grevelingen te glijden en te blokarten op de Brouwersdam.

Binnenkort zal Goeree-Overflakkee eveneens te zien zijn bij Lekker Weg aan Tafel, een leuk toeristisch tv-programma van Endemol en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.