Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Maak kennis met oratoriummuziek

Vanaf 3 september 2008 is de Christelijke Oratorium Vereniging 'Laudando' het nieuwe seizoen begonnen. Iedere woensdag wordt tijdens de repetities enthousiast gewerkt en gezongen met als doel om ook dit koorjaar weer een aantal mooie concerten ten gehore te brengen.

Zo is het koor momenteel heel intensief bezig met het instuderen van het Weihnachtsoratorium. Vier cantates en het openingskoor zullen hieruit worden gezongen. Het concert zal plaatsvinden op 20 december 2008 in de Hervormde Kerk van Dirksland. Medewerking zal worden verleend door een viertal solisten en het barokorkest 'Eik en Linde'. Dit concert wordt gegeven ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van hospice 'Calando'.

Verder staat voor 4 april 2009 passiemuziek rondom Mendelssohn gepland, op 3 oktober 2009 muziek van de componisten Purcell, Händel, Haydn en Mendelssohn en in december 2009 Christmas Carols.

Mocht uw belangstelling zijn gewekt en wilt u graag eens een repetitie bijwonen, dan bent u van harte welkom. De repetities zijn op woensdag van 19:45 tot 22:00 uur en vinden plaats in de Emmaüskerk te Middelharnis.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u terecht bij de voorzitter van het koor, Arjo Wesdorp, telefoon: 0187-481506.

Ook kunt u informatie over het koor verkrijgen via onze website www.covlaudando.nl.