Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Spreekrecht voor bestuurlijke toekomst

Op donderdag 19 februari 2009 komt de gemeenteraad van Goedereede in een extra vergadering bijeen. Enig onderwerp voor deze vergadering is de bestuurlijke toekomst van Goeree-Overflakkee.

Aanleiding zijn diverse ontwikkelingen, in het bijzonder de recent ontvangen brief van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland over het instellen van een Adviescommissie bestuurlijke toekomst lokaal bestuur op Goeree-Overflakkee. Deze commissie heeft als opdracht meegekregen "een advies uit te brengen waarin is nagegaan hoe te komen tot één gemeente Goeree-Overflakkee per 2012".

De raadsvergadering van 19 februari 2009 is een openbare vergadering, die voor iedereen toegankelijk is. De vergadering begint op 19:30 uur in het gemeentehuis van Goedereede. Tijdens de openbare raadsvergadering kan gebruik worden gemaakt van het spreekrecht. Geïnteresseerden die hiervan gebruik willen maken, moeten dat ten minste vier uur voor aanvang van de vergadering doorgeven aan de raadsgriffier. De raadsgriffier is telefonisch bereikbaar onder nummer (0187) 49 15 00.