Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Wethouder Willy Heintjes bezoekt gouden echtpaar

Foto

Op vrijdag 3 februari 2012 bracht wethouder Willy Heintjes een bezoek aan het echtpaar Kievit - van der Welle voor hun gouden bruiloft. Namens het gemeentebestuur overhandigde hij hen een mooie bos bloemen. Het echtpaar is geboren en getogen in Den Bommel en hopen daar nog heel lang te kunnen wonen in goede gezondheid. Hun grootste hobby is fietsen en wanneer het even kan fietsen zij zo'n 30 a 40 km per rit.

Wanneer het weer het fietsen niet toelaat vermaken zij zich door het maken van kaarten of te internetten.

Het jaar 2012 is een bijzonder jaar voor het echtpaar. Niet alleen zijn zij dit jaar 50 jaar getrouwd, maar ook bereiken zij dit jaar de respectabele leeftijden van 75 jaar voor de heer Kievit en 70 jaar voor mevrouw Kievit. Ook bij deze mijlpalen willen zij stil staan.

De heer Kievit geniet al vanaf zijn 59ste jaar van zijn pensioen. Hij heeft jarenlang als bouwvakker gewerkt en heeft onder andere de bloemenveiling in Aalsmeer gebouwd. Ook heeft hij als "manusje van alles" bij van Rumpt in Stad aan 't Haringvliet gewerkt waar hij het rijden op de vrachtwagen het allerleukste vond.

Het 50-jarig huwelijksfeest heeft het echtpaar samen met hun zoon, dochter en vijf kleinkinderen gevierd door gezellig te gaan bowlen en de dag af te sluiten met een etentje.