Nu op de radio: Archipel Actueel

Albert Heijn breidt bezorggebied uit naar Goeree-Overflakkee

Foto

Leuk nieuws voor inwoners van Goeree-Overflakkee: vanaf 27 juni 2022 kunnen zij hun boodschappen bestellen via de AH-app en ah.nl. Zo wordt boodschappen doen nog makkelijker voor de 50.000 huishoudens in deze regio. Ook handig voor vakantiegangers die deze zomer op het eiland vertoeven.

Boodschappen thuis laten bezorgen bespaart tijd en scheelt sjouwen met zware tassen. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Klanten hebben op ah.nl en in de AH app de keuze uit het totale Albert Heijn-assortiment van 27.000 producten en kunnen producten van Etos en Gall&Gall direct mee bestellen. De app staat vol handige functionaliteiten en voordeel. Denk aan extra Bonusaanbiedingen met Mijn Bonusbox, je favoriete boodschappenlijstje opslaan én in de receptenvinder staan meer dan 20.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op je boodschappenlijst staan.

Vakantieboodschappen en maand gratis bezorging
Op het zuidelijke eiland van Zuid-Holland is het natuurlijk heerlijk vakantievieren. Fijn als je dan je favoriete producten op je (vakantie)adres kunt laten bezorgen om optimaal te genieten van je vakantie. Om de komst van de bezorgdienst van Albert Heijn naar Goeree-Overflakkee te vieren, krijgen klanten de eerste maand de boodschappen gratis bezorgd.