John Smit, Peter van Zielst, Niels de Jong, Leon de Berg, Arjan Weststrate, Marc Markwat, Barry Breur, Niels Droger (46 Rob van Gils), Cornelis Bakker, Arnoud van Dijk, (70 Leon Goedegebuur).

Arnoud van Dijk, Leon de Berg, Eric Graafland, Niels Droger

Kaarten:
Geen

Verslag:
DES was gebrandt op een goede uitslag na de zeperd verleden week. DES begon dan ook fel aan de wedstrijd en in de eerste minuut mocht Cornelis Bakker de zestien in lopen. Zijn schot werd gestopt door de keeper, maar in de rebound was Arnoud van Dijk allert om de 0-1 te maken. In de tweede minuut een middenvelder die vrij op kon komen en uithalen. Keeper Smit was kansloos 1-1. Gelijk daarna was het 25 minuten alles DES wat de klok sloeg. Felle duels, snel spel en hele mooie aanvallen en dito doelpunten. Eerst is het Leon de Berg die goed mee opkomt en rand zestien de 1-2 in de touwen schiet. Daarna maakt Eric Graafland er mooi 1-3 van. Vervolgens kan Niels Droger een voorzet van Marc Markwat in het doel lopen 1-4. DES lijkt ook nog op 1-5 te komen, maar de vrije trap vanaf de middenlijn van Leon de Berg wordt net niet verlengd en zeilt tegen de regels in tegen de touwen. Hij moest in tweeen. Iets voor het half uur is de koek op. Verkeerd dekken in de verdediging levert de 2-4 op en nog iets later wordt een vrije trap door de muur van richting veranderd en is het 3-4. Verder komt het niet tot de rust. Na rust is CVV feller. Het leek wel of DES wat verlamd was. Na een kwartier weet DES zich toch wat te herpakken en krijgt met namen Eric Graafland kansen op de 3-5, maar dat blijft uit. Waar iedereen dan toch bang voor was gebeurt twee minuten voor tijd. Weer een vrije opkomst vanaf de middenlijn en weer een afstandschot. Dit betekend de onverdiende 4-4. In de allerlaatste minuut schiet Marc Markwat nog op de lat, maar DES moet nog steeds wachten op de eerste overwinning.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!