Verkeerscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Dinsdag 21 september 2004 hield politiepersoneel van het district De Eilanden verkeerscontroles op diverse locaties in Spijkenisse, de Voorstraat in Stellendam, Staverseweg in Sommelsdijk en De Sprong in Hellevoetsluis.

In Spijkenisse werden tussen acht uur en half vijf verkeerscontroles gehouden op de Schenkelweg, Maaswijkweg, Hekelingseweg, Baljuwlaan, Heemraadlaan en de Eikenlaan. In totaal werden 30 bonnen uitgeschreven voor het negeren van het rode verkeerslicht, te hard rijden, niet dragen van de autogordel en het negeren van een gesloten verklaring. Tussen tien en kwart over elf 's ochtends werd een verkeerscontrole gehouden op de Voorstraat. In totaal werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de autogordel. Op de Staverseweg in Sommelsdijk werden tussen kwart over twee en half vier 's middags 11 processen-verbaal uitgeschreven voor het rijden zonder autogordel. Tussen kwart voor drie en vier uur 's middags werden op de De Sprong 6 bekeuringen uitgeschreven voor diverse feiten waaronder het niet dragen van de auto gordel en de technische staat van de auto en scooter.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina