John Smit, Peter van Zielst, Niels de Jong, Paul Roos, Arjan Weststrate, Marc Markwat (70 Niels Droger), Barry Breur, Leon de Berg, Cornelis Bakker, Arnoud van Dijk (60 Ludwig Robijn), Melvin Kaslander.

geen

Kaarten:
Paul Roos

Verslag:
Na een goede uitslag verleden week ging DES vol goede moed de strijd aan met G. Boys. De eerste twintig minuten waren dan ook voor DES. Met snelle aanvallen via de vleugels werd er veel gevaar gesticht, alleen de afronding bleef uit. Zelfs voor een leeg doel wilde het nog niet lukken. Na deze sterke periode neemt GB het spel over en worden de persoonlijke duels niet meer door DES gewonnen. Uitblinkende keeper John Smit moet een paar keer goed redden. Vlak voor rust toch een doelpunt. Een vrije trap van GB en de opgekomen voorstopper kan vrij inkoppen. Na rust begint DES weer gevaarlijk. Een bal van de doellijn en een grote schietkans gaan er echter ook niet in. Daarna knullig balverlies op het middenveld en de GB spits weet dit handig uit te buiten 2-0. Dan gaat het hard. Een paar minuten later een goedkoop gegeven vrije trap die mooi over de muur gekruld wordt en keeper Smit kansloos laat 3-0. De moed is dan al lang in de schoenen gezakt bij de ploeg uit Dirksland. Uit een belabberd genomen corner van DES weet GB zelfs de 4-0 aan te laten tekenen. Ook bij de 5-0 is het veel te makkelijk balverlies en vervolgens niet goed ingrijpen van de DES verdediging. Buiten twintig minuten in de eerste helft en vijf minuten in de tweede helft is het een beschamende off-day van heel de ploeg.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!