Nieuw in Dirksland: Kunst-Cadeau-Salon

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Na een succesvol eerste Kunst- en Cultuurrondje in de gemeente Dirksland, waaraan negen plaatselijke kunstenaars deelnamen, hebben deze negen deelnemende kunstenaars de Stichting Beeldend Dirksland opgericht. Hun eerste activiteit als Kunstenaarscollectief is het zogenaamde Kunst-Cadeau-Salon op 12, 13 en 14 december in de Dirkslandse Watertoren "Rondeau".

Openingstijden: Vr. 12 dec. van 18:00 tot 21:00 uur, Za. 13 dec. van 10:00 tot 17:00 uur en Zo. 14 dec. van 14:00 tot 17:00 uur. De kunstwerken die te koop zijn variƫren in prijs van 25 tot 500. Van Wouter Roetman, eigenaar van Restaurant Rondeau, krijgen alle bezoekers hun eerste kopje koffie gratis aangeboden. Het restaurant in de oude watertoren is voor de bevolking zeer laagdrempelig en zowel Wouter als de kunstenaars hopen op veel belangstelling uit de wijde omgeving. Een leuk idee om voor een kleine prijs een echt kunstwerk aan te schaffen voor de komende feestdagen. Tevens een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in het leuke restaurant in de watertoren.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina