Ook gratis kerstboom gespaard bij De Ronde Boom?

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Voor het 10e jaar sparen voor een gratis kerstboom, luidt de kopregel op de spaarkaarten van BP Tankstation De Ronde Boom te Middelharnis. Inderdaad. De afgelopen maanden kon u bij het geel/groene-tankstation aan de Langeweg 113 wederom sparen voor een gratis kerstboom.

Bij elke 15 liter brandstof ontving u één stempel op de aktiekaart, die huis-aan-huis op Goeree-Overflakkee werd verspreid. Vijftien stempels, dus een volle kaart, geven u recht op een gratis kerstboom. Sedert de start van deze unieke spaaractie in 1994 is het aantal uit te reiken kerstbomen gestaag toegenomen. Dit jaar zullen wederom honderden kerstbomen het terrein van de lokale Opel dealer opvullen.

Afhalen gratis kerstboom
Al deze activiteiten vinden plaats op vrijdag 12 december a.s. van 10.00 tot 22.00 uur aan de achterzijde van de showroom van Garage Knöps, Langeweg 113 te Sommelsdijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw kerstboom op deze datum af te halen, dan bent u op zaterdag 13 december 2003 van 10.00 tot 12.00 alsnog van harte welkom.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina