Eerste paal nieuwe O.B.S. de Inktvis te Dirksland een feit

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Dirksland - Maandagmiddag 8 september werd de eerste paal voor het nieuwe gebouw van OBS de Inktvis de grond ingeslagen. Het nieuwe gebouw komt aan de Hondsgalgweg naast sportcomplex De Gooye te Dirksland. Samen met honderden kinderen werd paal de grond in geslagen. De heipaal was door de kinderen versiert met allerlei namen en tekeningen.

Onder het zingen van een lied en heel veel zeepbellen werd de eerste paal de grond in geslagen door dhr. A.J. Schouten (oud-wethouder van de gemeente Dirksland) met hulp van twee leerlingen ( de jongste en de oudste).

De nieuwe Inktvis is een ontwerp van het architectenbureau Alberts & Van Huut en partners uit Amsterdam. Deze architect is bekend van onder andere het hoofdkantoor van de Gasunie in Groningen. Het gebouw wordt duurzaam en in organische bouwstijl gebouwd en heeft een bijzondere manier van verwarmen. In het gebouw komt een vloerverwarming, die gevoed wordt door aardwarmte via een warmtepomp. Deze groene energievorm staat de laatste tijd erg in de belangstelling. De warmtepomp wordt door Deltawind gesubsidiƫerd.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina