John Smit, Peter van Zielst, Leon de Berg, Pascal Vogelaar, Marc Markwat, Niels Droger, Michel Melissant, Barry Breur, Eric Graafland, Melvin Kaslander (46, Ludwig Robijn), Matthias van Brussel (85 Rob van Gils).

Matthias van Brussel, Eric Graafland.

Kaarten:
Marc Markwat.

Verslag:
Weer een echte streekderby op het programma. Voor SNS was winst belangrijk voor de tweede plaats en voor DES was het de laatste kans op eventueel een periode. In de eerste helft was het vooral aftasten. SNS kreeg gelijk twee corners te nemen en vervolgens kon DES het overnemen. Het betere veldspel was van de thuisploeg, maar echte gevaarlijke kansen konden niet genoteerd worden. SNS kreeg uit het niets een kans, maar de bal belande op de paal. Na rust had DES de wedstrijd goed onder controle. SNS kon niet gevaarlijk worden en DES kreeg steeds betere kansen. Die kansen leverde ook doelpunten op. Een vrije trap van Michel Melissant werd door Matthias van Brussel binnengekopt. 10 minuten voor tijd de genadeklap dacht iedereen. Een corner werd in eerste instantie ingekopt door Eric Graafland, maar pas in de rebound was het raak 2-0. Met nog vijf minuten voor de boeg wist SNS toch nog de aansluitingstreffer te scoren uit de eerste kans in de tweede helft. Een voorzet vanaf rechts zeilt over de verdediging van DES heen en de linksbuiten van SNS kan de bal in het doel frommelen. 1 minuut later de 2-2. Weer een voorzet vanaf rechts, nu kan de spits van SNS vrij inkoppen. SNS krijgt een punt en DES verliest er twee.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!