Nu op de radio: Archipel bij nacht

Aanleg buitenruimte multifunctioneel centrum Ooltgensplaat

logo gemeente OostflakkeeDe aanleg van de buitenruimte van het multifunctioneel centrum Ooltgensplaat vordert gestaag en de schoolpleinen zijn zo goed als gereed. Eind januari 2012 wordt begonnen met het aanleggen van parkeervakken langs de Weesmolenstraat en het herbestraten van de Weesmolenstraat tussen de Prunuslaan en de Esdoornstraat.

Om deze werkzaamheden uit te voeren is het nodig om dit gedeelte af te sluiten voor al het verkeer. De Prunuslaan blijft bereikbaar vanaf de Lindelaan. De werkzaamheden duren naar verwachting twee weken, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Daarnaast start het nutsbedrijf binnenkort met kabelwerkzaamheden in de Prunuslaan. Hierover worden de bewoners apart geïnformeerd door Stedin/Delta.

Voor vragen over de uitvoering van het werk in de Weesmolenstraat, kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de Schotgroep, de heer Jan Metske (06-13773945) of met de toezichthouder van de gemeente, de heer Sjaak van Steenselen (06-20142778).

Door de werkzaamheden kan enige overlast niet worden uitgesloten. Wij zullen er alles aan doen om deze overlast tot een minimum te beperken.