Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Autobrand, vrouw valt van trap en winkeldief

logopolitieOp dinsdag 27 maart 2012 omstreeks 04:00 uur is er een auto uitgebrand in de Lauwerijnstraat in Nieuwe-Tonge. Dit betrof een zwarte BMW zonder kentekenplaten. De brand is ter plaatse geblust door de brandweer. Bij nader onderzoek in de omgeving heeft de politie de kentekenplaten van het uitgebrande voertuig aangetroffen op een ander voertuig.

De politie stelt een onderzoek in naar het ontstaan van brand. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van de autobrand. Heeft u iets gezien wat te maken heeft met de autobrand, meld u dit dan a.u.b. via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Op dinsdag 27 maart 2012 omstreeks 02:00 uur is in een woning op een recreatiepark aan de Havendijk in Ooltgensplaat een vrouw van de trap gevallen. Hierbij heeft de vrouw haar hoofd meerdere malen hard gestoten waarbij zij het bewustzijn heeft verloren. De GGD (ambulance en traumahelikopter) is uitgerukt en hebben de vrouw ter plaatse behandeld. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Dinsdag 27 maart 2012 omstreeks 10:00 uur is er een winkeldievegge aangehouden bij de Agrimarkt in Middelharnis. De vrouw had enkele levensmiddelen meegenomen zonder deze bij de kassa af te rekenen. Ze is aangehouden en heeft een schikkingsvoorstel gekregen.