Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Breng uw eiland in beeld

Er is in de winterperiode 2009/2010 door de VVV Zuid Hollandse eilanden achter de schermen hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website. Een website vol met informatie over onze mooie Zuid-Hollandse eilanden, alle evenementen en activiteiten uit de regio en een uitgebreide databank met informatie over vele ondernemingen op Goeree-Overflakkee en Voorne Putten.

De VVV is dan ook trots op het resultaat en zij raden iedereen op de Zuid Hollandse eilanden aan een kijkje te nemen op www.zuid-hollandse-eilanden.nl. Nu zult u misschien zeggen: "waarom zou ik op die website kijken, ik woon hier toch en ken de eilanden op mijn duimpje!". En daar gaat het nu juist om. U, als inwoner, weet als geen ander wat de mooiste plekjes zijn en daarom wil de VVV graag een beroep op u doen. Hiervoor hebben ze de volgende prijsvraag uitgeschreven: 'Wie maakt de mooiste foto van de Zuid-Hollandse Eilanden'. De VVV denkt dan natuurlijk aan locaties die aantrekkelijk zijn voor toeristen, zoals bijvoorbeeld kerken, oude stadjes, monumenten en molens.

Maar ze gaan nog een stapje verder. In deze moderne tijd is YouTube niet meer weg te denken. En juist voor de toeristen die van plan zijn het mooie gebied te komen bezoeken kan een filmpje soms meer zeggen dan welke toeristische folder ook. Ook de website is uitmate geschikt om dit soort filmpjes te plaatsen. Heeft u een leuk filmpje van bijvoorbeeld het strand, kitesurfen, de nieuwe ATB fietsroute of een wandeling door de straten van één van de historische stadjes, stuur het naar ons op en misschien valt uw filmpje in de prijzen.

Stuur uw foto en /of filmpje vóór 1 april 2010 naar vvvzhe@gmail.com. Wilt u meer informatie over deze prijsvraag kijk dan op de vernieuwde website www.zuid-hollandse-eilanden.nl of bel met de VVV in Middelharnis en vraag naar Anita of Vera 0187-484870 /0187-486858.