Nu op de radio: Archipel bij nacht

Burgeravond Oude-Tonge

Op dinsdag 28 oktober 2008 om 20:00 uur houdt de gemeenteraad van Oostflakkee een burgeravond in De Grutterswei in Oude-Tonge. Inwoners van Oude-Tonge kunnen deze avond in gesprek met de raadsleden van de gemeente Oostflakkee. Deze avond zal in het teken staan van het thema 'Jeugd'.

'Jeugd' in de meest brede en actieve zin van het woord. Vanuit die gedachte worden naast de inwoners ook de verenigingen en stichtingen in Oude-Tonge van harte uitgenodigd deze avond aanwezig te zijn.

Voor de pauze zullen verschillende sprekers vanuit hun eigen achtergrond ingaan op het thema 'Jeugd'. Ook zal een korte film van 10 à 15 minuten te zien zijn over de Jeugd in Oude-Tonge met daarbij een korte toelichting. Tijdens en na de pauze is er gelegenheid met de raadsleden in gesprek te gaan. Dit mag over 'Jeugd' gaan, maar ook inbreng op andere beleidsterreinen is uiteraard welkom. De raadsleden willen als volksvertegenwoordigers graag van de inwoners vernemen wat men in Oude-Tonge belangrijk vindt.

Om huishoudelijke redenen wil de gemeente Oostflakkee graag weten op hoeveel mensen zij kan rekenen op 28 oktober. Zij verzoekt u vriendelijk om uzelf op te geven via het bestuurssecretariaat van de gemeente Oostflakkee, 0187-647195 of bestuurssecretariaat@oostflakkee.nl.