Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Chat met Verenigd Gemeente Belang

Laat ons horen wat ú bezig houdt. Op vrijdag 23 januari 2009 kan een ieder van 20:00 tot 21:00 uur chatten met de politieke vertegenwoordigers van Verenigd Gemeente Belang. Peter Feller (wethouder), Margreet van Heest (burgercommissielid) en Patrick Polie (raadslid) zitten een uur lang klaar om vragen te beantwoorden, in discussie te gaan of gewoon om te horen wat u belangrijk vindt.

Verenigd Gemeente Belang (VGB) is de eerste politieke partij op Goeree-Overflakkee die op deze wijze contact zoekt met burgers. Het VGB hoort graag úw mening over bijvoorbeeld woningbouw, herindeling, de economie of sociaal beleid. Tijdens deze chatsessie is het mogelijk om via de website www.vgb-goedereede.nl al uw vragen te stellen of juist aan te geven wat u belangrijk vindt of aandacht voor zou willen. Meedoen is heel makkelijk. Op de desbetreffende avond is vanaf 20:00 uur bovenaan op de website een knop 'VGB Chatbox' te vinden. Als u hierop klikt hoeft u alleen nog maar uw naam in te vullen en de rest wijst zich vanzelf.

Vindt u chatten nog wat onwennig? Ook op andere manieren kunt u ons natuurlijk bereiken. Meer informatie is te vinden op de website van het VGB: www.vgb-goedereede.nl.