Nu op de radio: Archipel bij nacht

Collecte t.b.v. Roparun brengt 9000 euro op

De opbrengst van de collecte t.b.v. de Roparun, die in de laatste twee weken van april 2011 op Flakkee gelopen werd, is bekend. In totaal is een bedrag van 9000 euro opgehaald voor de zorg aan mensen met kanker.

Maartje Melissant, die namens de Roparun teams Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners de collecte organiseerde kan met een goed gevoel terugkijken op de collecte. "Het was dit jaar een grote klus om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen, maar het is ons uiteindelijk weer gelukt. We zijn tevreden over het uiteindelijke resultaat en kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde collecte. Namens de teams en alle vrijwilligers willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie resultaat."

In mei 2011 volgen nog meer acties van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners, zoals de mini Roparuns op basisscholen in Oude-Tonge, Sommelsdijk en Middelharnis. Over het resultaat hiervan en de opbrengst van de spinning marathon van 7 mei 2011 zullen zij u uiteraard op de hoogte houden. Kunt u daar niet op wachten, ga dan naar www.roparunflakkee.nl voor de meest recente berichten, of volg ons op Twitter via www.twitter.com/roparunflakkee.