Nu op de radio: Archipel in de ochtend

De eerste Elektrische Fiets Tourtocht op Goeree-Overflakkee?

De stichting B on Tour heeft, als vervolg op de activiteiten die zij voor 'Groen Zuid-Holland' hebben georganiseerd in het kader van de Tour de France en de Giro d'Italia, een nieuw initiatief ontwikkeld. Maandag 10 januari 2011 organiseert B on Tour, omtrent dit initiatief, een bijeenkomst over Regiomarketing en Evenementen bij Tieleman Keukens in Middelharnis.

De wethouders Toerisme van Goedereede en Oostflakkee, de heren Tuk en van Puffelen, geven als startschot een update van het toeristisch onderzoek. Het onderzoek is afgelopen december in opdracht van de provincie uitgevoerd. Naast de twee wethouders Toerisme zal Gedeputeerde Martin van Engelshoven-Huls vanuit de provincie aanwezig zijn.

Wim Noordzij, specialist in Regiomarketing en Evenementen, zal hierop volgend een korte presentatie geven aan de hand het nieuwe initiatief: Businesscase 'eerste Electrische Fiets Tourtocht van Nederland op Goeree-Overflakkee'. De businesscase is opgesteld in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam (Opleiding Commerciële Economie: minor Sportmarketing & Management).

Het doel van de creatieve sessie is om gezamenlijk tot een totaalopzet te komen waar iedereen op het eiland die bezig is met toerisme en recreatie op zijn of haar wijze een bijdrage aan kan gaan leveren.

Na een algemene presentatie zal aan de hand van stellingen de mogelijkheden bediscussieerd worden om te komen tot een regionale marketing door middel van evenementen. Aansluitend houden ze vanaf ongeveer 18:00 uur een nieuwjaarsreceptie voor de toeristische en recreatieve sector op Goeree-Overflakkee.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Dan kunt u contact op nemen met Wim Noordzij via wim.noordzij@wxs.nl of mobiel 0653142432.