De Jonge Spartaan E-6, E-5 en E-4 zijn kampioen

Foto behorende bij De Jonge Spartaan E-6, E-5 en E-4 zijn kampioen
Foto behorende bij De Jonge Spartaan E-6, E-5 en E-4 zijn kampioen
Foto behorende bij De Jonge Spartaan E-6, E-5 en E-4 zijn kampioen

Met vijf punten voor op de nummer twee werden de twee laatste wedstrijden in gegaan. Als de voorlaatste wedstrijd gewonnen kon worden zou E-6 kampioen worden. In alle vroegte werd er zaterdagmorgen 24 april 2010 vertrokken naar Klaaswaal. De jongens voelden ook de spanning van het kampioen worden, want het spel was erg zenuwachtig. Na 2 x 25 minuten voetbal en een 1-0 overwinning op SSS E-2 was het kampioenschap binnen. Na de overwinning werd er op de Edison door de club op een patatje getrakteerd.

Maandagavond 26 april 2010 was het tegen DBGC E-4 de laatste wedstrijd. De jongens gingen als echte kampioenen het veld op en speelden een ontspannen partijtje voetbal. Na ook deze wedstrijd te hebben gewonnen werd er op het veld nog een feestje gebouwd en ontvingen de jongens allemaal een leuke herinnering aan dit kampioenschap.

E5 werd eveneens kampioen. Na een zeer spannende competitie is de kampioen van de 8e klasse bekend. Op 1 mei 2010 won De Jonge Spartaan E5 haar laatste wedstrijd tegen NBSVV E2 met 3-1 en is hierdoor onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

Ook de Jonge Spartaan E4 is de terechte voorjaarskampioen 2010 van de7e klasse geworden. Na en spannende en spectaculaire competitie heeft DJS E4 het velbegeerde kampioenschap binnen gehaald. Met het hoogst aantal punten, en de meest scorende ploeg en de minst gepasseerde verdediging, mag je met trots zeggen dat je de ware kampioen bent.