Nu op de radio: Archipel bij nacht

Deze maand nieuwe exposant bij Stichting Podium

Het vitrine project van Stichting Podium heeft deze maand een bijzondere nieuwe exposant. De illusie van draaiing, veroorzaakt door patronen, lijnen en kleurcontrasten. Een lijn lijkt bol, terwijl deze recht is. De kinderen van de vrijdagavond lesgroep van Atelier Galathea hebben zich laten inspireren door Optical Art.

Begeleid door beeldend kunstenaar Mirian Zimmerman hebben ze diverse kleine schilderijen gemaakt waarbij ze de kijker in verwarring willen brengen. De schilderijen draaien, kleuren springen van het doek, recht lijkt krom, kortom: je ogen doen pijn, zo goed zijn ze gelukt.

De opening van dit project vindt plaats in de bibliotheek van Middelharnis op dinsdag 17 februari 2009 om 19:30 uur. Wethouder mevrouw 't Hoen van de gemeente Oostflakkee is uitgenodigd om de opening te verrichten. Als u deze opening wilt bijwonen bent u van harte welkom. De expositie is vanaf 17 februari een maand lang te zien in de bibliotheek. Voor info kunt u bellen met Piroska de Mos (Stichting Podium) op telefoonnummer: 0187-482400.