Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Drie Koninklijke onderscheidingen in de gemeente Goedereede

Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde reikte op vrijdag 29 april 2011 aan drie inwoners van de gemeente Goedereede een Koninklijke onderscheidingen uit.

Mevrouw A.D. van den Nieuwendijk-Muller uit Stellendam, ontving de onderscheiding voor haar bijzondere verdiensten, gedurende een heel lange periode van 1977 tot heden, voor het Nederlandse Rode Kruis en het vrijwilligerswerk in de gemeente Goedereede. Mevrouw Van den Nieuwendijk-Muller is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats om 9:30 uur in de grote zaal van Zorgcentrum De Vliedberg te Ouddorp.

De heer B. van Ham, uit Ouddorp, ontving de hoogste onderscheiding. De heer Van Ham heeft zich gedurende vele jaren zeer verdienstelijk gemaakt voor het welzijn van vele kinderen in India. De heer Van Ham is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats om 10:30 uur aan zijn woonhuis in Ouddorp.

De heer J.W. Tanis, uit  Goedereede, ontving de onderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten van 1979 tot heden, voor de Oranjevereniging Goedereede en daarmee ook voor van de samenleving van Goedereede. De heer Tanis is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats om 11:30 uur in verenigingsgebouw Oostdam te Goedereede.

Kijk voor de toespraken van de burgemeester op de website van de gemeente Goedereede.